NY BOK

«De kalte henne Lesben Askepott» Et moderne folkeeventyr

For over tusen år siden blir det født ei jente av sjelden skjønnhet i Engdalen. Hun er så vakker at folk kommer fra fjern og nær bare for å beundre henne. På et storslått ball blir hun fridd til av selveste Odelsgutten, den mektigste og rikeste i dalen. Men hennes svar er et tydelig og modig NEI. Dette vekker Odelsguttens sinne, og han gir henne det nedlatende kallenavnet Lesben Askepott.

Men det er bare begynnelsen på hennes eventyr. Odelsgutten blir så rasende at han sender sine krigere på jakt for å fange henne. De søker gjennom skogene, og hun må flykte for livet sitt.

På sin reise hører hun om en spennende konkurranse ved Soria Moria slott. Men veien dit er ikke bare enkel. Hun må skjule seg for Odelsguttens krigere, og kjempe mot hekser og troll. 

Ved slottet begynner en kamp som vil avgjøre skjebnen til prinsessa. For Lesben Askepott handler det ikke bare om å vinne hjertet til prinsessa, men også om å kjempe for sin egen frihet og rettferdighetens seier. En kamp somikke ender slik vi er vant til i folkeeventyrene.

BESTILL

Bestill her, og boken sendes fraktfritt hjem til deg  inne tre virkedager.
Vipps kr 390,- til 769127

Ønsker du signert?
Ønsker du en hilsen ?